dag 2.. eller 3..

Då sitter man här igen. Det har varit en lång och intensiv dag. Inte mycket som har hände egentligen, men allt blir jobbigt med ett blödande sår som aldrig vill läka, förkylning och hängighet.
Hjälpte mormor att handla idag. Det var inte lätt. Men jag hade ju lovat henne så jag var tvungen att pallra mig upp ur sängen. Ibland får jag väl nästan tacka henne för hade det inte varit för henne så hade jag väl legat kvar i sängen fortfarande.
Jag har inte kommit in i duschen ännu, men ännu är inte dagen slut.
Träffada Sandra efter jag var klar med mormor. Vi satte oss på Burger King. Satt för i 3,5h. Tiden bara flög iväg. Måste väl vara ett tecken på att vi hade trevligt. Vi satt och planerade Natasas födelsedag. Den 9 oktober. Jag tror det kommer bli en bra kväll.
Vaknade i morse med en envis förkylning och ett ömt öga. Ni vet, sådär ömt som när man är på väg att få en vagel? Känner Ni igen den känslan?
Igår var jag full, igen. Jag ville inte vara det. Jag var för full för mitt eget bästa, och jag gillade det. Så dekadent. Men jag hade trevligt. En lång kväll var det, fylld med överraskningar.
Kan vara därför benet blöder lite extra mycket idag? Eller i natt rättare sagt.
Jag har en bra vana för mig, jag kommer alltid hem med en halväten kebabtallrik med ris och mycket vitlök. Så den kanske man skulle ta och koka ihop efter man har tagit hand om disken, och duschat.
Det är på något sätt befriande att blogga. Mina tankar blir till text som jag senare kan läsa om och om igen, om jag vill förstås.
Fick ett mail av Ewa idag, hon undrade varför hon inte fick någon leveransrapport. Hon hade skickat ett sms till mig. Men jag har ju inget nummer. Då är det inte lätt.. Hon vill ge mig en väska och en billabong jacka från Peking. Det är mycket omtänksamt av henne. Tack..
Imorgon är det fredag och alla ska väl ut och festa misstänker jag. Inte jag dock. Nej jag ska kurera mig. Sa nämligen kanske jobba som bartender på lördag från 21 till 05.. Vilket påminner mig om att jag måste skicka iväg ett mail.. *hoppar över till mailen*
Puss på er..

Back in bizz

Jag befinner mig i en icke så ljus period i mitt liv och vad är bättre då än att blogga loss lite? Jag har många tankar och ingen att bolla dem med. Jo det har jag men jag känner inte att jag vill, men jag borde. Och eftersom ingen i hela världen läser min blogg så är ju detta ett ypperligt ställe att samla mina tankar på. Am I right or what?
Mycket har hänt sedan sist. Både bra och dåligt. Jag har flyttat runt en del och har åter igen hamnat i min brors lilla etta. Inte det mest ultimata, men det fungerar. Största anledningen till det är väl för att jag och min bror går så bra ihop.
Kontakten med Ewa är bruten... igen.. jag vet inte vilken gång i ordningen. Ibland så känner jag att jag hade velat prata med henne och är på väg att höra av mig till henne, men sedan slår det mig att det kan jag ju inte. Så måste jag erkänna att jag får en liten klump i magen.
Imorgon ska jag se om jag kan ta mig själv i kragen och ringa till min läkare och berätta att jag inte mår så bra. Orkar aldrig göra det bara. Sova är bästa medicinen känner jag för tillfället och det är ju käpp rätt uppåt väggarna fel..
Försöker få bättre kontakt med farsan, det går bättre än mina tidigare försök. Det är en lättnad..
Jag håller där för ikväll. Nu blir det Karate Kid, den nya och sedan somna in. Brorsan kommer väl hem snart oxå misstänker jag.
Kram och godnatt världen..

RSS 2.0