Idrottsgala och annat trams..

Måste börja detta inlägg med att fråga Amy en sak. Hur "fnyser" man cola? För tro mig, just nu är jag villig att testa det mest. Tänkte säga allt, men då får man så många märkliga tips. Till och med tips som inte ens har med saken att göra. Ytterst märkligt.

Klockan är ganska mycket. 2.36 för att vara exakt. Borde inte jag sova? Jo det borde jag och ja jag skall. Men har inte kunnat. Kan bero på att jag legat hemma sjuk och sovit från och till hela dagen. Men det är bara en gissning.

Idag är det onsdag. Onsdag den 27 januari. Även kallad för Daniels födelsedag. Han fyller så lite som 33 år. Han vill inte veta av det. Han vill inte ens att man påpekar det för honom. Påstår han, men innerst inne så njuter han av att folk hör av sig. Det vet jag. 33 år är ingen ålder, säger jag som är hela åtta år yngre. Fråga mig gärna igen om åtta år så får vi se om jag säger samma sak då.

Law and order går på 4+just nu. Inte den bästa sändningstiden kanske. Men serien är ju bra.
Fick precis ett tips om att idrottsgalan går i repris på SVT1. Men vill jag se den då? Nä jag vill nog inte alls kolla på TV.. Men ändå låter jag Law and order gå i bakgrunden. Och nu ha jag ändrat till ettan. Jag har svårt att berätta mig.. Har jag tur så somnar jag snart.

Kanske skall ägna mer tid åt att försöka somna än att sitta här och babbla.

Men vänta ni bara.. Om några timmar så är jag tillbaka med fler tankar och idiotier och kassa skämt.

"Never ever forget about Harry"

Klockan är 20.15 och jag sitter här...

Klockan börjar närma sig 21.00, har ingen koll på hur länge jag suttit här och kollat på skärmen, men det måste vara ett tag nu.

Var ute en sväng innan, gick till ICA. Är trött på min förkylning nu. Måste bli frisk. Googlade efter olka kurer som man kan göra hemma. Hittade en intressant som jag tänkte testa. Därför drog jag på mig en massa kläder och styrde stegen mot ICA. Mitt uppdrag var att köpa citron, ingefära och vitlök. Jag lyckades.

Meningen är att jag skall koka upp vatten och ha i vitlök, ingefära, citron, honung samt en te-påse. Om jag hade haft whiskey hemma så skulle jag hällt i en skvätt av det också. Men det har jag inte. Får klara mig utan.
Denna häxdryck skall alltså hjälpa mig i min tillfrisknad. Det låter absolut inte som att jag kommer tycka att det är gott, men vad gör man inte för att hålla sig på fötter?
Jag håller er mer än gärna uppdaterade.

Haft en ganska så intressant diskussion med en vän från Gotland. Samtalsämnet var vänner och hur man bör umgås. Jag anser att det bästa är att köra en så kallad one-man-show och inte binda sig till någon flock. Om man rör sig i samma umgänge dag in och dag ut, ja då blir man tillslut blind och missar andra intressanta människor. Jag tror hon förstod vad jag menade. Tror till och med att hon höll med mig nu i slutet.

En annan bekant försöker övertala mig till att man skall ta 4 st alvedon åt gången när man är sjuk. Annars har det en dålig effekt. Denna fakta skall han ha fått från en vän som är läkare. Jag har svårt att tro på honom. Kanske vill han bara ta död på mig. Om så är fallet så måste jag tyvärr meddela att han måste komma på något mycket bättre än så.

Ett tredje konversationsfönster började nyss blinka. Det är mamma som skriver. Hon har inga problem med vänner och försöker heller inte ta död på mig. Jag tror jag håller mig till henne ett tag.

Dags att torka upp två liter vatten som katten nyss välta ut på golvet. Men jag får skylla mig själv som låter vattenkannan stå framme på det där sättet. Och DÄR föll en blomma ner. Åter igen, jag får väl skylla mig själv som har blommor i fönsterkarmen.

Som Ni märker så har jag inte längre tid med er.

"För övrigt så anser jag att Kartago borde förstöras"

Mina dagliga tankar.

Drömde i natt. Det gör man för visso varje natt. Men i natt var det speciellt. Kan inte sätta fingret på det. När jag vaknade kändes drömmen så sann. Som om jag precis kom hem från den. Kanske var det aldrig en dröm? Kanske är det verklighet?

Hur mår jag idag? Låt mig känna efter.
Huvudet värker lite, men bara lite. Som om jag hade varit ute och dansat hela natten utan att dricka vatten. Mitt huvud känner sig uttorkat.
Åtgärd: Drick mycket vatten.
Halsen känns en aning öm, bränner lite.
Åtgärd: Drick varma drycker såsom te och dyligt
Kroppen känner sig trött och hängig. Ingen feber, men fryser lite. Kan bero på att det är kallt i lägenheten.
Åtgärd: Sov och håll kroppen varm

Jag tror på att den bästa doktorn är en själv. Lyssna till din kropp och du får ganska snart reda på vad som behövs göras för att du skall må bra.

Det är kallt i Malmö idag, jag har inte varit ute ännu, men när jag kollar ner på folket som går längst gatorna så ser jag på dem att det är kallt. De går som stela pinnar och skyndar fram.
Jag tänker varma tankar.

Tänkte berätta mer för er om mig och Mr X. Men inte idag. Idag är inte en sådan dag som jag vill ägna åt honom. Nej idag är en sådan dag där jag vill vara med mig själv och må bra.

Skall bege mig in i köket och tillaga en omelett med lite fläsk till så att magen också blir nöjd idag.

På återseende.

Jag och Mr X

Hur kommer det sig att vissa killar tror att de kan uppträda precis hur de vill och säga precis vad de vill utan att någon blir sårad?

Har precis blivit utsatt av ett sådant svin, nej förlåt mig, svin kan vara söta och till och med vänliga ibland så det vore en förolämpling mot svinen att kalla denna kille för svin. Jag kan inte heller kalla honom för dynghög då även dynga gör nytta ibland. Finns helt enkelt inget bra och passande ord till denna herre. Låt oss kalla honom för Mr X istället.

Nu har jag, som tur är, inte blivit sårad. Men om jag hade varit lite mer etc så hade jag mycket väl kunnat bli det.
Mr X, killen jag känt i över två år, haft ett förflutet med honom och valde att ge honom en andra chans. Alla är ju trots allt värda en andra chans.
Men samma visa som sist upprepades. Har aldrig tid att ses, kan bara prata i telefon vid vissa tillfällen, är inte välkommen till jobbet där han jobbar längre osv osv. Och varför? Jo det ska jag berätta för er, han har ju redan en flickvän. En flickvän som sitter hemma och tror att hon har den bästa pojkvännen i världen. Som tror att hon är så lyckligt lottad, att just hon skulle ha sådan tur att träffa just honom. Just denna flickvän tycker jag synd om.

Självklart så visste jag detta, jag har vetat det hela tiden. Ville väl mest bara se om Mr X någonsin skulle kunna ändra sitt beteende. Svaret är nej. Därför var jag så smart att jag avslutade detta på bästa sätt innan jag skulle kunna bli sårad och innan han gjorde det.

Igår, när jag var på väg till ICA, springer jag på Mr X, tillsammans med sin flickvän. Jag hade kunnat betala för att få se hans min igen. Vilken otur att just jag skulle komma gåendes där. Skrattar bäst som skrattar sist.

Så, till alla er där ute, var inte naiva. Se saker som ni vet är synliga men ni väljer att blunda för. Dumpa kräket!

Detta är min historia till er, vad har ni att berätta för mig?

Taaaaaaa daaa!

Jag vet att jag oxå kan. Om Ni kan så kan jag.

Börjar bli hungrig nu.. Bara 1,5h kvar tills man kan gå hem och äta. Även det kommer jag klara. Inget kan krossa mig. Inte längre..

Känner mig krasslig, nästintill sjuk. Har ingen feber men det är något som inte stämmer. Kan ha snytit ut halva hjärnan snart. Skall det verkligen vara så?

Måste sätta igång och plugga nu, fel av mig, studera heter det. Idag handlar det om rättskällor, igen. Snart kan jag detta också. Ingen kan besegra mig. Ingen..

*host*

RSS 2.0