Sammanfattning av min tågresa från Örebro

-försening en timme i Örebro
-kan bara köra 30km/h
-får hoppa av i Motala
-vänta på en buss
-åka buss till Mjölby
-vänta i två timmar
-på tåget
-hemma cirka 2,5 timmar försent

*gäsp* Försening... Igen....

Nu har tågen gjort det igen.. Jag har ALDRIG rest ifrån Örebro i rätt tid. Alltid ska det vara något. Försening i Örebro på 1 timme, vilket resulterar i att jag missar tåget från Mjölby till Malmö. Men är vi förvånade? Nej det är vi verkligen inte.
Nu sitter jag äntligen på tåget till Mjölby.. Går väldigt sakta.. Varför? Jo för att de kan bara köra 30km/h till Hallsberg.. Och vad betyder det? Jo, ytterligare en försening på 30 minuter.. Jag börjar bli van. Finns inte så mycket att göra mer än att le och se glad ut.
Så länge jag kommer till Malmö innan det blir tisdag så är jag nöjd. Man kan ju tycka att det är ganska lite begärt. Vi får helt enkelt så.
I will keep you all uppdaterade....

Aaaaaaaah!

Jahaaaa.. Om man skulle börja packa.. Jag menar, tiden står ju inte still precis..
Drömt en massa hemska drömmar i natt.. En efter en efter en.. Ett pågående tema i drömmarna har varit djur.. Där har alltså hela tiden varit med djur.. Har det inte varit spindlar så har det varit allt från grisar, vildsvin, havsdjur etc.. Vilken tur att man är vaken nu då...
Kom nyss på att jag slutat twittra.. Mindre bra.. Sätter genast igång..
*twittrar*

Öre-fucking-bro

Snö snö snö och snö överallt.. I Örebro är det långt ifrån vår... Bara en massa snö snö och åter snö.. Nu är lägenheten ren i alla fall och det känns ok.. Vi hade kunnat städa ännu mer, men vi fick båda två nog... "Nu räcker det" sa mamma och jag instämde..
Klockan börjar närma sig 19.00 och jag måste bestämma mig för vad vi skall hitta på ikväll.. Jag har två alternativ..
1. Stanna hemma och inte göra så mycket. Kolla på tv och dricka te..
2. Gå ut och äta på någon restaurang, exempelvis kvarterskrogen och sen hem och kolla lite på tv.
Visst ser valet enkelt ut?! Men det är de inte.. Inte när man inte själv vet riktigt vad man känner för.. Det naturliga valet hade varit alternativ nummer 2... Jag känner för alternativ nummer 2 samtidigt som alternativ nummer 1 känns mest bekvämt och precis vad jag orkar med ikväll..
Jag väljer alternativ 2.

Im going to Örebro!

Då sitter man här, det är fredag och jag sitter hemma.. Igen.. Så som det skall vara.. Imorgon bär det av till Örebro... Men är tillbaka på måndag.. Som jag skrev tidigare, så nu tjatar jag bara om samma sak om och om igen.. igen..
Jag har hört att det är extremt kallt i Örebro, vilket inte gör att jag längtar.. I Malmö är det vår nu.. I alla fall är det vad jag vill tro att det är.. Solen skiner fortfarande och jag är lycklig..
Det är i alla fall vad jag vill inbilla mig..
Jag har inget viktigt eller intressant att skriva ikväll.. Väntar på att mina kycklingklubbor ska bli klara och att det ska bli dags att slänga sig i bingen.. Upp tidigt imorgon så...
Återkommer när jag är i Örebro..
"Right on"

Släpp ut fångarna, det är vår..

Idag är det torsdag. Mamma är här och härjar. Men på lördag bär det av till Örebro. Jag kommer tillbaka på måndag. Då återgår livet till det vanliga igen. Bara jag och Müsli kvar.
Känns som att våren är här.. I alla fall i Malmö. Och om man sitter inomhus... Solen skiner, men det är en bitande vind. Ändå vill man bara vara ute i det fria och vandra genom staden i sin egna takt. *drömmer mig bort*
Är trött idag, väldigt trött för att vara helt korrekt. Men det är mitt egna fel..
Mamma stressar upp mig. Håller på och hjälper henne med en flytt till Örebro. Detta tar jätte mycket på henne och hennes tankeverksamhet. Vilket i sin tur då går ut över mig. Men som sagt, efter måndag är det över. Då har hon allt hon behöver i sin lägenhet och förhoppningsvis lugnar allt ner sig då.
Tänkte kolla lite på tv nu, medans man har lugn och ro i kroppen till det. Somnar säkert till ett slag, bäst att ställa klockan. Ska nämligen ut och hälsa på en kompis någon gång efter klockan sex.
"Im in love with an alien"

Välkommen tillbaka Nicole. Tack!

Nu är jag igång igen.. Att det skall vara så svårt att sätta sig ner en gång om dagen och skriva några rader här. Nästan så jag blir trött på mig själv.

Ser att sist jag skrev hade jag varit i Lund och sett Betnér uppträda live tillsammans med mamma. Nej, han uppträdde inte med min mamma, utan jag och mamma var och såg på honom. Blev det rätt nu?
Det är mer eller mindre tre veckor sedan, man kan ju tro att det borde hända en massa i en människas liv på tre hela veckor. Svaret är nej, inte i mitt liv i alla fall. Mina dagar är planerade från det att jag vaknar tills det att de är dags att gå och lägga sig, men inget av det är värt att berätta här.
Umgås med ett gäng fantastiska människor. Ingen nämnd ingen glömd. Vad vore min tillvaro utan er? Tomt är svaret på den frågan, eller så hade jag bara haft ett gäng anda underbara människor och inte vetat att ni finns.. Jag tror att det första svaret, är det bästa svaret.
Känner att jag börjar få ordnig och reda på mitt liv igen. Ge mig en månad, max två så är jag helt nöjd. Och det gäller på alla punkter.
Mamma sitter på tåget från Örebro till Malmö i skrivande stund. Sedan ska jag hjälpa henne till Örebro med alla de saker hon skall ha med sig. Hon har äntligen fått sig en lägenhet. Så nu skall det vara slut på en massa flyttande fram och tillbaka. Skönt för henne är lika med skönt för mig =)
Time for me to say goodbye..
Goodbye!

RSS 2.0