Kärlek, en massa kärlek!

Idag är det valborg och alla mina vänner ska träffas och mysa och kolla på elden tillsammans och vad ska jag göra?! Jo, jag ska sitta hemma.. Men det kunde ha varit värre.. Mycket värre..
Varit på Möllan idag och "storhandlat" grönsaker, det är helt otroligt hur mycket frukt och grönsaker man kan få för en liten peng i dag.. I alla fall på Möllan, det gäller bara att man rekar av läget snabbt och väljer det bästa stället med den bästa frukten och grönsakerna till det bäst priset.. Med lite träning så tror jag att det kan gå nästan smärtfritt..
Om en halvtimme ska jag gå ner till slaktaren och hämta hem 1 kilo oxhjärta.. Ja bli inte rädda nu, det är till maten ikväll och inte till något mystiskt experiment. Har Ni ätit oxhjärta någon gång?! Inte? Nä men se till att gör det då! =)
Och ja icke att förglömma. MALMÖ VANN IGÅR!!!! Woooho! 0 - 2 till IFK Göteborg.. Mohahaha.. Nu ska Ni se att med vår otur så kommer vi förlora mot TFF på söndag.. Men jag tror på Malmö, som vanligt..
Oj nu fick jag ett sms att det är dags att hämta ett paket från posten, kanske är min splitter nya lagbok!!!!!!?
Puss på er alla.. Och ta det lugnt ikväll.. Drick med måtta och ta hand om varandra.. Visa varandra kärlek..

Ett litet inlägg

Okej med risk att jag jinxar detta men det går bra för Malmö FF.. Oh ja.. Leder för närvarande med 2 - 0 mot IFK Göteborg.. =) Keep up the good work..

Spääääänning!

Okej nu är det bara 45 minuter kvar till matchstart. Jag känner spänningen i luften. Oddsen talar tyvärr inte för Malmö men det struntar jag i. Jag tror på Malmö och det räcker. Jag kan tyvärr inte se matchen live, jag kan heller inte se den på tv då jag sitter hemma och inte har Canal+ Sport 1 (tror Ni jag kan få sponsering från Canal+ nu? =))
Annars är allt som vanligt.. Ska lägga mig i soffan igen, skicka ett och annat sms, mysa med Müsli så hon blir lugnt, och bara ladda inför matchen.. Mer än så händer inte här. Men jag klagar inte.. Nej jag njuter av stillheten och tystnaden..
Så får vi se vilket humör jag är på efter klockan 21.00, hehe..
Kramar

GOOOO MFF!!

Ännu en dag till ända! Vädret har varit varmt men mulet.
Idag är det onsdag, vilket kommer leda till att det blir torsdag. Efter det blir det fredag och då är det helg.
Imorgon spelar MFF mot IFK http://mff.se/Ga_Pa_Match/Spelprogram.aspx, bortamatch.. Klockan 19.00.. Och jag ska heja som aldrig förr.. HEJA MALMÖ...!!! Woooho!
Jag funderar på att vara frisk imorgon, men tyvärr så får man ju aldrig bestämma sådant själv..
Kisses!

Lite tisdagstankar

Sådär ja, då ska jag bara göra allt annat som står på min lista innan jag är klar.. Tar väl en timme eller två.. eller tre.. Men hey, vem håller räkningen..
Müsli, min katt, äter p-piller.. Hon fick för sig en dag att hon skulle gå och bli könsmogen... Istället för att sterilisera henne så kom vi överrens med djursjukhuset att testa ge henne p-piller. Det har gått jätte bra, fram tills nyss.. Jag vet inte om det är så att jag har gett henne pillerna men sen har hon spottat upp dem eller kräkt upp någon.. Men pillerna har hon i alla fall fått men nu går hon runt som en pip leksak och stryker sig mot allt hon hittar.. Stackare..
Nu får det nog allt bli en sterilisering på henne trots allt.. Jag kanske passar på att göra en under tiden oxå =) Tänkt vad skönt att slippa mensvärken..
Idag kommer som sagt mamma hem.. Feels alright! Undrar hur det kommer gå.. Bra hoppas jag givetvis.. =)
Men nej, nu måste jag ge Müsli lite mat och kärlek.. Ska väl även försöka få bort febern på ett eller annat sätt.. Fick höra att whiskey skulle vara bra.. Man kanske inte blir frisk av det, men det är roligare att vara sjuk!
Kisses and hugs!

MFF vs. DIF klockan 19.00

Jag har en mensvärk som är något utöver det vanliga.. Jag har ont i min hals och rösten är inte vad den borde vara. Men jag lever och det är jag glad över. =)
Idag spelar MFF mot DIF på hemmaplan, klockan 19.00 är det avspark på Swedbank arenan i Malmö.. Eftersom vi alla har MFF i våra hjärtan, hoppas jag i alla fall, så ska jag heja så in i norden ikväll.. Det lovar jag er..
Var ute och handlade innan och såg stora busslass komma in i Malmö stad med fulla Djurgårdare.. Tvi tvi tvi...
Imorgon kommer moder sol hem till Malmö.. Ska bjuda på en underbar liten rätt.. =) Hoppas hon kommer gilla den.. Inget fancy, men ändå gott.. Och mättande.. Och så ett glas vin på det.. Kan ju inte bli bättre..
HA det så gottigt så länge..!
Kram

Tjoooooho, det är söndag.. Hela dagen till och med

Jag tror att jag precis sett en av världens sämsta filmer.. Gick på femman och handlade om Paris Hilton... Hahaha, läs om den här -----> #mce_temp_url#
Idag blir det bara att kolla på tv, sova, dricka varma drycker samt ta ett långt bad..
See ya later!

Musli musli my musli!

Jag erkänner, jag är sämst när det kommer till att blogga varje dag. Men jag nu har jag hittat tillbaka IGEN! Om jag inte har helt fel för mig så sist jag bloggade skrev jag om hur jävla arg jag var på tågen till och från Örebro..? Så vad har hänt sedan dess?
Jag har förlorat rösten och inte kunnat prata på ett tag. Jag har pluggat en massa, jobbat lite och varit en massa massa tillsammans med katten.. Müsli alltså..
Här kommer några bilder på henne förresten..
Är hon inte bara fööööööööööööör söt? Jo jag tänkte väl det..
Vad vill Ni att jag ska prata om här på bloggen förresten?
Kram

RSS 2.0