Müslimys!

Är seg som tusan idag.. Som jag skrev innan så har jag bara sovit i 4,5h.. Varit ute och gått en runda, ja det är nog de enda kreativa jag har lyckats med och kommer lyckas med känner jag..
Nu är det fotbollen som gäller och jag har världens mysigaste katt liggandes tätt tätt intill mig, och nu i skrivande stund så kom hon upp och la sig i mitt knä.. *myser*  Helt frivilligt..
Är hon inte för underbar?!?!?!?!?!?
Puss på er!

Vad är en bal på slottet?!

Igår invigde jag mina nya dansskor.. Så himla sköna att dansa runt i =) Men lite ont har jag i fötterna idag, men det går över.. Huvudsaken är väl att jag hade roligt?! Precis..
Så vaaaaaad händer idag då? Ingen aning, jag ska äta snart, mycket snart, är hungrig som ett djur.. Sen ska jag ut och gå en runda och rensa mina tankar.. Sen efter det ska jag nog städa. Dammråttorna jagar mig här så det är nog dags nu..
Vad mer.. Jo jag ska ju givetvis umgås med mamma.. Kanske träffa någon kompis en stund.. Sen blir det sängen tidigt..
Jag har ju trots allt bara lyckats sova i 4,5h.. *snark*
Över och ut!

Hej och hå!

Händer inte så mkt i Malmö just nu.. Kallt, eller i alla fall lite kyligt om benen när man är ute och traskar i stan.
Igår träffade jag Daniel, min bror.. Var hur trevligt som helst.. Speciellt  när man får höra hur bra det går för honom och kockandet =) *stolt lillasyster*
Nu har jag varit hos slaktaren och köpt fläskben, ska laga mat, dock inte fläskben men lax. Sen iväg en sväng till mormor och efter det till jobbet..
Ikväll får jag se vad som händer efter det, men något ska jag väl alltid kunna hitta på.. =)
Puss på er!

JAaaaaaaaaAAAAAAaaaaaaa!

Då var man hemma och försöker komma ner i varv.. Det var mkt som hände idag.. Nästan så att man höll på att få sig en liten liten hjärtattack.. Men det gick och jag överlevde..
Om ni inte redan vet det så slutade matchen 2 - 0 till MFF (Malmö) mot TFF (Trelleborg) så det var alltså ett så kallat derby..
Cirka tre minuter in i matchen skadas Agon
väldigt synd, men han mår förhoppningsvis okej nu.
Första målet gjordes av Jimmy, hans första mål för säsongen, så en stor applåd till honom..
Andra, och sista målet gjordes av Guillermo.
Även andra målvakten Dejan fick ge sig in på planen efter första halvleken.. Jag hade en känsla redan sedan igår kväll att detta är matchen då Dejan kommer få gå in och ställa sig i mål.. Så jag var nog den enda som inte var förvånad.. =)
Här finns en länk där Ni hittar fler bilder från matchen
http://mff.se/Aktuellt/Nyheter/2010-05-02_MFF-TFF_i_bilder.aspx
Så ja, jag är nöjd,.. Jätte nöjd..
Nu sitter jag bara och väntar på att min bror ska ringa.. *väntar väntar väntar*
Puss!

Sol + MFF = Underbart

Sol sol sol och bad.. Nej kanske inte bad, men sol är det.. Sol som bara den. Och idag är jag stark, idag mår jag bra.
Och varför mår jag så bra idag då? Jo det ska jag ta och berätta för er. För det första så känner jag mig frisk, och det är alltid ett plus. För det andra så spelar Malmö FF mot Trelleborg ikväll.. Malmö spelar hemma klockan 17.00.. Jag är sååå laddad och spänd inför denna match.. Men det ska nog gå vägen.. Vi får lita på den himmelsblåa guden helt enkelt...
Nu ska jag hit the books en stund och sen får vi se vart det bär av...
Puss på er så länge.. =)

Maaaaaaaat och skoooooooooor!

Goddagens mina käraste vänner och bekanta. Idag står det städ på agendan. Inte allt för skoj, men det måste ju göras har jag hört.
Igår var det som sagt valborgsmässoafton, inte mkt som hände här inte. Jag och mamma lagade mat tillsammans som, efter många om och men, blev fantastiskt god.
<--- Det ni ser här är fyra bitar oxhjärtan, en puré gjord på rotselleri, isterband, cream fraiche och kryddor, en sås gjord på smör, vin, lök och vitlök samt en sallad gjord på champinjoner och färsk spenat.
Yummie.
Och igår inhandlades två nya skor till mig.. Jag skulle egentligen bara ha ett par skor som jag kan använda till allt. MEN så hittade mamma ett par riktigt snygga festskor som jag bara var tvungen att ha..
Detta är då skorna som jag kommer ha på mig till ALLT! Ja jag vet att skorna ser lite långa ut, MEN nu är det ju som så att jag har stora fötter, så något annat hade ju varit märkligt, inte sant!?
Och här ser ni skorna som jag kommer ha på mig ute. Jag tycker inte att bilden ger skorna rättvisa, men de är riktigt snygga och bekväma med för den delen..
Nej fy, nu hör jag hur dammtrasan kallar på mig och jag hör hur mamma stönar och muttrar att städningen måste bli klar någon gång.. Så har inte riktigt tid med att sitta här nu.. Men jag återkommer, det gör jag ju alltid.
Just det, ikväll händer inte så mkt heller för den delen.. Lugnt och sansat helt enkelt..
Puss på er!

RSS 2.0